• Slider4
  • Slider5
  • Slider 9

Μαρτυρίες ασθενών

 
  ΒΑΣΙΑ ΚΕΛΕΚΙΑΝ, 29 ετών

Τον Γυναικολόγο κύριο ΚΟΚΟΒΙΔΗ μου συνέστησε μια καλή φίλη, πριν περίπου 5 χρόνια, όταν είχα πλέον πειστεί να πάρω πιο σοβαρά τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο που πρέπει να πραγματοποιεί κάθε γυναίκα. Ο γιατρός με διαβεβαίωσε πως η Πρόληψη αποτελεί τον πλέον απλό τρόπο να προστατεύσουμε τον εαυτό μας! Τα τελευταία αυτά χρόνια καλώ στο Ιατρείο του και κλείνω ραντεβού ανά 12 μήνες και εμπιστεύομαι τον χώρο χωρίς φόβο, λόγω της εμπειρίας και σύγχρονης Ιατρικής που χρησιμοποιεί.                                                

 
13/03/2015   
  ΝΑΝΣΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, 27 ετών

Γνώρισα τον γιατρό κύριο ΚΟΚΟΒΙΔΗ το 2000, στο Ιατρείο του που πρώτα με υποδέχτηκε η βοηθός του Μαρία. Από την πρώτη μας γνωριμία ανέλαβε τον ρόλο του Γυναικολόγου μου, όχι ακριβώς με την τυπική μορφή. Ο ίδιος με έκανε να νιώσω ασφαλής και να του εμπιστευτώ ό,τι με απασχολεί για το γυναικείο σώμα και την ανθρώπινη σεξουαλικότητα. Το Ιατρείο του ήταν και παραμένει ένας χώρος καθαρός και αξιοπρεπής, όπου κάθε γυναίκα ασθενής μπορεί να αισθανθεί ασφαλής και να συζητήσει τα μυστικά του σώματός της, είτε αυτά αφορούν την γυναικεία καθημερινότητά της, είτε την εγκυμοσύνη της.

 13/03/2015   
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, 67 ετών

O Ιατρός κύριος Τάσος Κοκοβίδης εντόπισε και παρακολούθησε την εξέλιξη της πορείας μίας κύστης στην ωοθήκη της κόρης μας και μας υπέδειξε το σωστό χρόνο αφαίρεσής της, με αποτέλεσμα την πλήρη αποκατάσταση της υγείας της κόρης μας. Ευχαριστούμε θερμά τον εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο, κύριο Τάσο Κοκοβίδη.

 
  14/05/2015   
  ΡΟΥΛΑ ΜΑΡΓΟΥΝΑΚΗ, 42 ετών

Εξαιρετικός επιστήμονας, το σημαντικότερο όμως...ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Μου τον σύστησε μια φίλη μου πριν δεκαεφτά χρόνια. Δεν τον αλλάζω. Τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον εμπιστεύομαι. Μου έδωσε χαρά, έδωσε πνοή στο γιό μου. Εύχομαι να ειναι πάντα καλά. Τον ευχαριστώ.                                                                                                                                                                           

  12/03/2015   
  ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΝΤΑΚΑ - ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ

Η εμπειρία μου στο σύγχρονο Ιατρείο της Εμβρυομητρικής στην Αθήνα ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2011. Ο ιατρός κ. Αναστάσιος Κοκοβίδης παρακολουθούσε την πρώτη μου εγκυμοσύνη με λεπτομέρεια, παρέχοντας μου την ασφάλεια και την σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος. Ευγενικός, καλοσυνάτος και χαμογελαστός μας υποδεχόταν με τον σύζυγο μου σε κάθε επίσκεψη και μας έδινε όλες τις πληροφορίες για το μωράκι που περιμέναμε. Αισθανόμασταν και οι δυο τόση ασφάλεια που μέχρι και στην αμνιοπαρακέντηση που χρειάστηκε να κάνω πήγαμε με τη διάθεση και τη χαρά που είχαμε όταν έκανα έναν απλό υπέρηχο. Η γλυκιά και πολύ εξυπηρετική Μαρία που είναι η βοηθός του μας υποδεχόταν τόσο φιλικά σαν να ήμασταν πραγματική της οικογένεια. Με την υποστήριξη και την υπομονή τους στις 27/01/12 αποκτήσαμε ένα υγιέστατο αγοράκι. Σήμερα μαζί με τον άντρα μου και το μικρό μας αγοράκι επισκεπτόμαστε ξανά τον ίδιο ιατρό και όλοι μαζί με την ίδια χαρά και συνέπεια παρακολουθούμε την ανάπτυξη της μπέμπας που περιμένουμε. Είμαι σίγουρη ότι και τώρα θα πάνε όλα καλά έως το τέλος...Για εμάς είναι ο καλύτερος γιατρός και πάνω απ' όλα ΆΝΘΡΩΠΟΣ. Κύριε Κοκοβίδη σας ευχαριστούμε πολύ για το πολυτιμότερο δώρο που μας έχετε προσφέρει και ανυπομονούμε να κρατήσουμε στα χέρια μας και τη μπέμπα μας! Ευχόμαστε να συνεχίσετε με την ίδια συνέπεια και τις άψογες υπηρεσίες σας να δίνετε χαρά σε πολλούς ακόμα ανθρώπους...

 
28/10/2014   
  ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΣΑΝΙΔΟΥ - ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τον Ιατρό Αναστάσιο Κοκοβίδη, γνώρισα πριν 8 χρόνια περίπου. Ο ιατρός Κοκοβίδης είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας, άνθρωπος πρόσχαρος, φιλικός, σύγχρονος, επίμονος και απαιτητικός απέναντι στον εαυτό του και στο αποτέλεσμα της δουλειάς του. Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν εφησυχάζεται και μονίμως προσπαθεί να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορεί στους πελάτες του. Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο τον εμπιστεύτηκα πριν 6 χρόνια, καλωσορίζονας τον γιο μου Πάνο. Ο άνθρωπος Τάσος έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με του ιατρού, γεμάτος αναζητήσεις πάνω σε θέματα εικαστικά, φωτογραφίας, video, χορού, λαϊκής παράδοσης με σκοπό πάντα να μαθαίνει και να ομορφαίνει τη ζωή του. Κάτι το οποίο είναι ανάγκη όλων!!  

  27/02/2015   
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΤΣΙΛΙΕΡΗ

Τον κύριο Κοκοβίδη τον γνώρισα πριν από πολλά χρόνια, ως φίλο και μετά ως ιατρό. Αυτό που μου έκανε πάντα εντύπωση, ήταν ότι από φοιτητής ακόμη είχε μια αστείρευτη διάθεση για διαρκή εκπαίδευση και αναζήτηση σύγχρονων μεθόδων γυναικολογίας και εμβρυομητρικής ιατρικής. Όταν αποφασίσαμε με τη σύζυγό μου να αποκτήσουμε το πρώτο μας μωρό, δε θα μπορούσα να εμπιστευτώ κάποιον άλλο.Με υπομονή, θετική διάθεση και κυρίως τεχνογνωσία, ο ιατρός και φίλος Τάσος Κοκοβίδης, μας βοήθησε να φέρουμε στον κόσμο το αγγελούδι μας, δίνoντάς μας τη μεγαλύτερη χαρά. Όχι μόνο στις ευχάριστες, αλλά κυρίως στις δύσκολες και ανησυχητικές στιγμές μας, ήταν εκεί να μας καθοδηγεί και να μας καθησυχάζει. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει να εμπνέει και να βοηθά, με τις γνώσεις και την προσωπικότητά του, όσους τον χρειάζονται.                                                                                                                                                                                                                                                                                               

  30/06/2015   
  ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, 31 ετών

Η πρώτη φορά που επισκέφθηκα το ιατρείο του κύριου Κοκοβίδη ήταν περίπου όταν ήμουν 22 ετών, σχεδόν 10 χρόνια πριν. Με αφορμή ένα γυναικολογικό θέμα που είχε προκύψει, ένα συγγενικό μου πρόσωπο με παρότρυνε να λάβω μια δεύτερη γνώμη από τον δικό του ιατρό. Ο προσεγμένος χώρος του ιατρείου μαζί με το φιλόξενο προσωπικό του με έκανε να νιώσω αμέσως πολύ οικεία και άνετα, τόσο κατά τη διάρκεια της αναμονής μου όσο και κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Παρά το άγχος και την ανησυχία μου, ο κύριος Κοκοβίδης κατάφερε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της επικοινωνίας μας να με ηρεμήσει και να με καθησυχάσει, παρουσιάζοντάς μου με ειλικρίνεια τα θέματα και τις λύσεις. Ο επεξηγηματικός του τρόπος, παράλληλα με τις εξελιγμένες μεθόδους γυναικολογίας που χρησιμοποιεί, με έκαναν να τον εμπιστευτώ απόλυτα και να συνεχίζω να τον συμβουλεύομαι μέχρι σήμερα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς δεν επαναπαύεται, αλλά φροντίζει να εξελίσσεται διαρκώς, παρέχοντας στους ασθενείς του το καλύτερο επίπεδο τεχνογνωσίας.

  30/06/2015   
  GOLEMI URGELA – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ξεκίνησε ένα πανέμορφο παραμύθι για εμάς, χάρη στην πολύτιμη βοήθειά σας γιατρέ μου, κι ένα ακόμη αγγελούδι ήρθε στον κόσμο! Ήσασταν κοντά μου από τις πρώτες στιγμές που σας χρειάστηκα, σε κάθε στιγμή αγωνίας, φόβου και λαχτάρας. Τα λόγια σας ήταν μοναδικός οδηγός για εμένα, για εμάς… Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να μπορέσει να εκφράσει η καρδιά μου αυτά που πραγματικά θέλει να σας πει.

  14/10/2016   
  ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΙΑΡΙΔΗΣ

Επειδή λένε ότι ένας φίλος δεν μπορεί να είναι ειλικρινής στα λεγόμενά του για τον φίλο του και επειδή εγώ σε θεωρώ φίλο μου εδώ και πολλά χρόνια, λέω δύο λόγια... Έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί, άλλα τα έχει δει ο κόσμος και άλλα θα τα δει εν καιρώ. Δημιουργούμε συνεχώς και αυτό είναι που μας ενώνει σαν ανθρώπους, αλλά πολύ παραπάνω επειδή εγώ πιστεύω σε σένα και εσύ σε μένα. Βάζω τη φιλία στην άκρη τώρα και ξεκινώ. Η επαφή του ασθενούς στο ιατρείο σου του δημιουργεί μια οικειότητα ακόμη και από την πρώτη μέρα που θα σε γνωρίσει και θα τον εξετάσεις. Του εμπνέεις σιγουριά για την προσωπική του υπόθεση και του δίνεις κουράγιο ακόμη και εάν αυτή είναι πολύ δύσκολη και ριψοκίνδυνη. Τους τελευταίους 9 μήνες είδα ότι και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε όποιος θέλει προκόβει και εσύ το κάνεις δυναμικά! Έχεις φτιάξει ένα από τα καλύτερα ιατρεία στην Αττική και επεκτάθηκες και στη Λέρο με δικό σου ιατρείο και εκεί. Είσαι άξιος συγχαρητηρίων για τη δουλειά σου που τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλες τις γυναίκες. Πάνω στον τομέα σου πιστεύω ότι ξεχωρίζεις σε όλη την Ελλάδα και πραγματικά χαίρομαι πολύ για αυτό. Καλή συνέχεια στο έργο σου που πιστεύω ότι θα είναι πολύ μεγάλο!!!

    
                                                                          31/07/2015   
  ARENIDA XHIKA

Νιώθω την ανάγκη και θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Είσαστε εξαιρετικός γιατρός. Σας εύχομαι τα καλύτερα και σας είμαι ευγνώμων… Τώρα είμαι 6 μηνών και περιμένω ένα αγοράκι. Γι αυτό, σας ευχαριστώ πολύ. Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά… Γεια σας…

 

  10/01/2018   
  ΕΛΕΝΗ - ΑΚΗΣ

Στις 6/7 κράτησα στην αγκαλιά μου το υγιέστατο αγοράκι μου… Ως εξαιρετικός γιατρός και επιστήμονας ο κος Αν. Κοκοβίδης με παρακολούθησε με υπομονή και απόλυτη προσοχή, δίνοντας μου ένα γερό μωρό… Και το σημαντικότερο, είναι πάνω απ' όλα "άνθρωπος" και τον ενδιαφέρει η επιστήμη του… Σας ευχαριστούμε ολόψυχα γιατρέ.

  10/07/2019   
  ΜΑΡΙΝΑ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Πόσα ευχαριστώ να πω σε αυτόν τον άνθρωπο... Είναι η αιτία που κρατάω το γιο μου αγκαλιά… Πραγματικά υπέροχος γιατρός μα πάνω από όλα υπέροχος άνθρωπος!!! Σας ευχαριστούμε γιατρέ... Είστε σπουδαίος!!!

laptop 1478822 01

  15/12/2021   
  ΜΑΝΤΑΚΑ ΜΑΡΙΑ - ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τον κ. Κοκοβίδη τον ξέρω από το 2007 καθώς είναι ο εργοδότης μου εδώ και τόσα χρόνια. Όμως είναι και ο γιατρός μου, εννοείται! Είναι ένας εκπληκτικός γιατρός με πάρα πολλές γνώσεις αλλά πάνω από όλα άνθρωπος! Χάρη σε αυτόν, μετά από ένα χειρουργείο που μου έκανε και μου διόρθωσε ότι πρόβλημα είχα, και με την βοήθεια του κατάφερα να έχω στην αγκαλίτσα μου την Μαριζέτα μου. Ένα όνειρο ζωής! Τον ευχαριστώ και θα τον ευχαριστώ για πάντα!!! Ήταν τόσο δύσκολη η εγκυμοσύνη μου και τα προβλήματα που είχαμε, αλλά με τις γνώσεις του και την εμπειρία του κατάφερε να τα αντιμετωπίσει όλα με το καλύτερο τρόπο. Ήταν πάντα δίπλα μας και έκανε πάντα τα καλύτερα για εμάς. Σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε πολύ για όλα.

  07/07/2022   
  ΔΩΡΑ ΑΝΔΡΙΚΟΥ

Με μια συνείδηση γεμάτη βάρος κι ευθυνη και βαθιά γνώση, επιστημονική κατάρτιση και πολύπλευρη πολυετή εμπειρια υπηρετεί την επιστήμη τηρώντας τον όρκο τον ιερό! Τον γνωρίζω 10 χρόνια τον εκτιμώ και τον θαυμάζω βαθύτατα, τον εμπιστεύομαι ανεπιφύλακτα! Δύο φορές με γλύτωσε από μάταιη χειρουργική επέμβαση! Την πρώτη φορά είχα μια κυστη, επισκέφθηκα τρεις γιατρούς, καταξιωμενους στο χωρο του δημοσίου νοσοκομειου οι οποίοι μου συνέστησαν εγχείρηση και βιοψια! Εις εξ αυτών, διευθυντής κιολας, με προειδοποίηση για ενδεχόμενη εξαλλαγη! Φεύγοντας απ το νοσοκομείο ημουν φοβισμένη, νόμιζα ότι η κυστη πονούσε και κοιτούσα προς τα πίσω αλαφιασμενη απ την τρομάρα μου λες κι ο .......καρκίνος με κυνηγούσε! Επισκέφτηκα τον Τάσο τον Κοκοβιδη, με εξέτασε εξονυχιστικά, σχολαστικά κι ηρεμα μου λεει: " Δεν θα πειράξετε τίποτα, οι κύστεις σ αυτη την ηλικία είναι συχνες, στην επόμενη περίοδο σας θα φυγει!". "Μα....κι αν γίνει εξαλλαγη;" "Δεν θα γίνει καμία εξαλλαγη, είναι μια απλή κυστη, αθώα, θα φυγει!!" Σίγουρος με αυτοπεποίθηση, λιτός και σαφης στο λογο του! Σε δύο μήνες έγινε επανάληψη του υπερηχου να δουμε την κυστη, το μεγεθος κτλ. Α ν υ π α ρ κ τ η! Είχε εξαφανιστει! Κι ας σημειωθεί πως ο τι γνωματεύει τα παραδιδει γραπτώς, υπογεγραμμενα, μαζί με τον υπερηχο παίρνοντας ακέραιη την ευθύνη για ο τι λεει! Ούτε ένας εκ των τριών γιατρών που με είχαν εξετασει πριν τον κ. Κοκοβιδη δεν μου έδωσε υπερηχο στα χέρια! (Προσεχώς η δεύτερη εμπειρια μου).

 
25/01/2023   
  ΔΩΡΑ ΑΝΔΡΙΚΟΥ

Την δεύτερη φορά, είχα υπολείμματα μιας τραυματικής εμπειρίας, απ την οποία δεν μπορούσα να συνέλθω! Τα υπολείμματα θα με οδηγούσαν σε απόξεση την οποία ήταν αδύνατον να διαχειριστώ στην ψυχολογική κατασταση που βρισκόμουν! Αρνουμουν σθεναρά να την υποστώ! Ζήτησα την γνώμη του κ. Κοκοβίδη ο οποίος επίσης ήρεμα κι απλά με ρώτησε «θέλεις να πάρεις φάρμακα να φύγουν;» - «μπορούν να φύγουν με φάρμακα;» - «γιατί να μην φύγουν;» Αυτή η παροιμιώδης υπομονή και βεβαιότητα του! Ο δυναμογόνος και πλέριος λόγος του! Ακολούθησα με εμπιστοσύνη την αγωγή που μου έδωσε, αλλά η ανασφάλεια έκανε το νου μου να κακοφορμιζει! Κι αν δεν φύγουν;; Γινόμουν κουραστική μ ερωτήσεις, με στωική αταραξία μου απαντούσε, με αφειδωλευτη κατανόηση κι ενσυναισθηση με στήριζε μεχρι που…..τα υπολείμματα τα έπιασα στα χέρια μου, αποβλήθηκαν! Και μάλιστα στο μέγεθος που τα είχε μετρήσει υπερηχογραφικά! ‘Όσο και να το πίστευα…..δεν το πίστευα! Είναι υπεύθυνος επιστήμονας, έντιμος ανθρωπος, έμπειρος ειδημων και φροντίζει τη γυναίκα με αγάπη! Εφαρμόζει λύσεις που θα έχουν όσο το δυνατόν λιγότερο ψυχικό κόστος για εκεινην! Είναι πολλων γυναικών ο δικός μας Τάσος

 
08/08/2023   

Message Στείλτε μας τη δική σας μαρτυρία...

Γράψτε μας κι εσείς τις δικές σας σκέψεις σχετικά με την εμπειρία της επίσκεψης στο Ιατρείο μας. Στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει όλες τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες και πατήστε Υποβολή σχολίου.

Ποιοι είμαστε

Η ιστοσελίδα emvriomitriki.gr σχεδιάστηκε αρχικά για να καλύψει τις απορίες και τις ανάγκες των εγκύων γυναικών. Όμως, λόγω του υψηλού επιστημονικού υλικού που περιέχει (άρθρα, βίντεο, φωτογραφίες, βιβλιογραφία) καθίσταται χρήσιμο επαγγελματικό εργαλείο σε φοιτητές, μαιευτήρες και άλλους επαγγελματίες υγείας που επιθυμούν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους. Το έργο επιμελήθηκε ο ιατρός Αναστάσιος Κοκοβίδης.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διαδρομή

Λεωφόρος Κηφισίας 26
Αθήνα, 115 26


info@emvriomitriki.gr
210 7771300


Κλείστε το ραντεβού σας Online!
Πριν ξεκινήσετε, Cookies
Πρόκειται για μικρά αρχεία/εργαλεία που μας βοηθάνε να οργανώσουμε καλύτερα την περιήγηση στην σελίδα μας καθώς και την ανάλυση της επισκεψιμότητας της σελίδας μας.